در حال بارگذاری ...
جمعه 29 فروردین 1404

دیدار مسئولین دانشکده با نماینده مجلس شورای اسلامی

سرپرست و معاونین دانشکده ملی مهارت شماره ۲ ساری با نماینده مردم ساری و میاندورود در مجلس شورای اسلامی دیدار کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشکده ملی مهارت شماره ۲ ساری دکتر هادی کاظمی آقمشهدی سرپرست این دانشکده ضمن تشکر بابت این دیدار و حمایت‌های خانم دکتر زمانی کیاسری نماینده مردم ساری و میاندورود در مجلس شورای اسلامی، گفت: خرسندیم که در این روزهای پربرکت میهمان یکی از نمایندگان فعال و تلاش‌گر هستیم که برای حمایت از موکلین خود از هیچ کوششی دریغ نمی‌کند.
سرپرست دانشکده ملی مهارت شماره ۲ ساری با اشاره به سابقه معاونت اداری مالی دانشگاه ملی مهارت استان مازندران، افزود: هدف من از قبول مسئولیت حذف موانع برای رشد و‌ ارتقای این دانشکده بود که در این فاصله کوتاه، با وجود پروژه‌های عمرانی انجام‌شده در سال‌های گذشته، متاسفانه متوجه کاستی‌ها و معضلات فراوانی در آن شده‌ایم.
وی در ادامه گفت: درحالیکه دانشکده‌های ملی مهارت غرب و میانه استان ساخت و ساز و افزایش بنا و امکانات زیادی را در سال‌های اخیر انجام دادند، محرومیت این دانشکده جای تعجب و سوال دارد.
دکتر کاظمی آقمشهدی ضمن اشاره به مجوز ساخت ۱۲۵۰ مترمربع فضای آموزشی برای این دانشکده در برنامه ششم توسعه و عدم تخصیص ردیف بودجه برای اجرایی شدن آن تا به امروز، افزود: امشب دست یاری به سوی شما دراز می‌کنیم؛ چرا که رشد و ارتقای این دانشکده به‌عنوان یک دانشکده مهارتی با ۲۸ سال سابقه می‌تواند به رشد شهر و استان کمک کند و دانشجویانی که آینده‌سازان و کارآفرینان فردای این مملکت هستند در فضایی استاندارد و بهتر به کسب علم و تجربه بپردازند.
سرپرست دانشکده ملی مهارت شماره ۲ ساری با اعلام اینکه پیگیری‌های اولیه برای آغاز این پروژه در حال انجام است و موافقت‌های استانی و دانشگاه ملی مهارت کشور در کمیته‌ها و شوراهای عمرانی و فنی انجام شده‌است، گفت: محرومیت این دانشکده تا جایی است که عده‌ای به فکر ادغام و انحلال آن افتادند که خوشبختانه با پیگیری کارکنان و اساتید و همراهی و حمایت نمایندگان شهرستان و مسئولین شهری این تفکر به نتیجه منجر نشد.
دکتر کاظمی آقمشهدی ضمن دعوت از دکتر زمانی کیاسری برای بازدید از دانشکده ملی مهارت شماره ۲ ساری، افزود: پرهیز از نگاه خطی و جناحی را کلید موفقیت در پیشبرد اهداف توسعه‌ای توصیف کرد و افزود: مجموعه دانشکده ملی مهارت شماره ۲ ساری، دست یاری به سوی هر کسی که در ارتقا و‌ اعتبار شهر و کشور تلاش دارد، دراز می‌کند و در عین حال حمایت و همراهی  خود را اعلام می‌دارد.
دکتر عالیه زمانی کیاسری نیز ضمن تبریک ماه مبارک رمضان و آرزوی قبولی طاعات و عبادات، با اشاره به برنامه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برای آمایش سرزمینی دانشگاه‌ها، دانشگاه ملی مهارت را با توجه به سازمان مرکزی و دانشکده های متعدد در شهرهای مختلف از این امر مستثنی دانست، پیشنهاد احداث مجموعه جدید برای دانشکده ملی مهارت شماره ۲ را مطرح کرد و افزود: این دانشکده با ۷۰۰ دانشجو مشخصاً از کمبود فضای آموزشی و اداری رنج می‌برد و همه باید تلاش کنیم تا هرگونه که امکان دارد، این نقیصه رفع گردد.
نماینده مردم ساری و میاندورود در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه دانشگاه ملی مهارت باید برای فضای دانشکده‌هایش فکری اساسی بکند، گفت: با توجه به اتمام برنامه ششم توسعه و آغاز برنامه هفتم باید شرایط استناد به مجوز دانشکده ملی مهارت شماره 2 ساری بررسی شود و سپس راه‌های جذب اعتبارات برای آغاز و پیشرفت فیزیکی این مجموعه را یافت.
وی با اشاره به سیاست دولت چهاردهم در اتمام پروژه‌های نیمه‌تمام، افزود: ارائه ادله لزوم آغاز یک پروژه جدید در این بازه زمانی می‌تواند برای شروع پروژه احداث ساختمان این دانشکده  و تخصیص بودجه برای آن مهم باشد.
دکتر زمانی کیاسری انسجام و مطالبه‌گری دانشکده‌های مرکز استان به‌صورت خاص و کل دانشکده‌های استان به‌صورت عام را عامل موفقیت آن‌ها خواند و  اضافه کرد:  با سرلوحه قرار دادن شعار «جهانی فکر کنیم و منطقه‌ای عمل کنیم» می‌توانیم برای چنین برنامه‌هایی راه‌حل عملی پیدا کنیم و آن را به انجام برسانیم.
وی با بیان اینکه طبق آمار اعلام شده توسط سازمان برنامه و بودجه متاسفانه هم سهم توزیع استانی و هم توزیع ملی بودجه برای استان مازندران در سال گذشته کاهش پیدا کرد و این برای مرکز استان نیز صدق می‌کند، گفت: اعتبار یک استان به مرکز آن است و با توسعه مرکز است که پیرامون نیز توسعه خواهد یافت.
دکتر زمانی کیاسری با توجه به تعدد دانشگاه‌ها از عدم معرفی ساری به‌عنوان یک شهر دانشگاهی ابراز ناخرسندی کرد و اضافه کرد: دانشگاهیان در هر مقوله‌ای که وارد شوند، موفق خواهند بود و نمونه‌های آن در سال‌های اخیر قابل ارائه است.
نماینده مردم ساری و میاندورود در مجلس شورای اسلامی در پایان ضمن قول پیگیری مشکلات دانشکده ملی مهارت شماره ۲ ساری ابراز امیدواری کرد مجموعه دانشگاهی موجود در شهر ساری بتوانند با توسعه کمی و کیفی موجبات ارتقای آموزشی و فرهنگی شهر را فراهم آورند.